maanantai 22. lokakuuta 2012

hyppytreenit

Sunnuntaina oli taas estetreenit ensi viikon sunnuntaisiin kisoihin. Ja kyllä huomasi jo heti alku hypyissä, että kun ollaan päästy joka viikko hyppäämään on Vilmakin paljon varmempi.

Hypättiin tuntien jälkeen, mutta menin jo viimeisen tunnin sekaan alkuverkkaamaan. Vilma oli oikein hyvä, vaikka alkuun ei meinannut taas malttaa kävellä. Tein ravi-käynti-ravi siirtymisiä ja Vilma alkoi pikkuhiljaa rauhoittua oikein hyvin. Kun tuntilaiset alkoi lopettelemaan otin oikean laukan. Ja kuten nykyään yleensä aina laukkakin oli tosi hyvä. Parannettavaa toki on vielä, mutta pikkuhiljaa ja onhan se on parantunut huimasti!
 Tulin ensin pitkän sivun ristikkoa molemmista suunnista ja Vilma jopa hidasti laukkaa ja odotti ennen estettä!
Muutamien hyppyjen jälkeen tulin yhden askeleen sarjaa ensin ihan pienillä ristikoilla. Hyvin meni joten nostettiin esteitä. Päädyn L-C linjalla oleva tie on Vilmalle vielä oudompi, niin on toki hypätty mutta lyhyt lähestyminen on vielä treenin alla. Ensin tulikin kielto, mutta heti perään uusi lähestyminen Vilma meinasi taas mennä ohi, mutta tällä kertaa se oli jo Vilman omaa pelleilyä joten itse napakammin ja yli, este kun ei ollut kuin aivan todella pieni!


Pari kertaa tulin päädyn ristikkoa kunnes heti perään tulin myös sarjan, tämä siis oikeasta kierroksesta kaikki. Tällöin sarjan viimeinen nostettiin pystyksi. Tämä meni ihan ok vaikka Vilma oli todella epävarma sarjalla tälläkerralla. Tulin heti perään uudestaan koko homman ja kaikki meni hyvin! Tulin vielä kuitenkin pelkästään sarjan. Lopuksi tulin sarjaa myös toisesta suunnasta eli vasemmasta ja silloin sarjan viimeinen laitettiin isommaksi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti